E-kirja
Juhani Tamminen

Takaisin peliin

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Burnout - aikamme vitsaus.

Juhani Tammisen unelmana oli rakentaa uusi huippujääkiekkojoukkue Pohjanmaalle. Urheilullisesti haave oli senttien päässä toteutumisesta, mutta vaikeuksien kasautuessa voimat loppuivat niin seurajohtajilta, joukkueelta kuin valmentajaltakin. Tamminen sairastui kesken projektin työuupumukseen. Menestymään tottuneelle vauhdikkaalle miehelle äkkipysähdys oli elämän kovimpia paikkoja.

Rajusta pohjakosketuksesta alkoi pahasti uupuneen, kotisohvalla makaavan keski-ikäisen miehen taistelu työkyvyn palauttamiseksi.

Kirja on kuvaus huippu-urheilun maailmasta ja ammattivalmentajan työn ristiaallokosta. Kertomus siitä, miten julkisuus, sisäiset ristiriidat, kova kunnianhimo ja oman hyvinvoinnin laiminlyönti loivat kestämättömän yhtälön – ja siitä, miten paluu kentille vaatii täydellisen pysähtymisen, läheisten ja ammattilaisten tukea ja aikaa. Kirja on myös puheenvuoro suomalaisen työkulttuurin kipupisteistä ja viesti työelämämme johtajille ja huippusuorittajille.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Historia ja elämäkerrat, Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys, hyvinvointi, Tietokirjat / Yritykset ja talous
Kirjailija: Juhani Tamminen
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 202
ISBN: 9789512086993