E-kirja
Useita kirjailijoita

Tarinoita suomalaisesta työelämästä

0
 
 

Kirjassa kerrotaan työelämän muutoksista ja muutosten keskellä pärjäämisestä: kamppailusta, kärsimyksestä ja selviytymisestä. Osa on kärsimystarinoita, osa onnentarinoita tai jopa tähtitarinoita.

Yletön muutos, kiire, epäonnistuneet esimiesvalinnat muiden muassa koettelevat. Lähes samoista aineksista toiset kuitenkin rakentavat myönteisen työelämäntarinan, kun toiset päätyvät kuvaamaan kokemuksiaan synkin sävyin. Mikä heitä erottaa?

Tarinoiden viesti on selvä. Kyse ei ole vain yksilön tulkinnoista, vaan uupumisen ja sairastumisen työperäisyyttä arvioitaessa ratkotaan huomattavia poliittisia, taloudellisia ja moraalisia kysymyksiä.

Kirjan tarinoista on hyvä ammentaa, kun on tarkistamassa oman työelämänsä suuntaa. Kertomuksista löytyy onnen aineksia ja vihjeitä varottavista ratkaisuista, joista luettuaan omaan tarinaan uskaltaa kirjoittaa uuden luvun. Kirja puhuttelee myös muutosjohtajia ja työterveyshuollon ammattilaisia, jotka tehtävissään vastaavat koko työyhteisön hyvinvoinnista.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Historia ja elämäkerrat, Tietokirjat / Terveys, hyvinvointi, Tietokirjat / Yhteiskunta, politiikka, Tietokirjat / Yritykset ja talous
Kirjailija: Useita kirjailijoita
Kustantaja: Työterveyslaitos
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 192
ISBN: 9789522614216