E-kirja
Lauri Järvilehto

Tee itsestäsi mestariajattelija

4.666665
Keskiarvo: 4.7 (3 ääntä)
 
 

Ota omat ajatukset haltuun!

Kirjassa opastetaan ihmismielen perusteiden äärelle käytännönläheisellä ja innostavalla tyylillä. Kirja auttaa ottamaan omat ajatukset haltuun.

Teoksessa käsiteltävien menetelmien avulla eliminoit työperäisen stressin, opit olemaan huolehtimatta asioista, joihin et voi vaikuttaa ja opit hyödyntämään ympäristöäsi tehokkaasti. Samalla opit joukon erilaisia keinoja, joiden avulla voit hyödyntää tätä ymmärtämystä sekä oman, että lähimmäistesi hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lauri Järvilehto (s. 1977) on suomalainen filosofi, kirjailija, yrittäjä ja muusikko. Hän on kirjoittanut useita suomenkielisiä tietokirjoja, Tee itsestäsi mestariajattelija on Järvilehdon esikoisteos.

"Lauri Järvilehdon kirja on selkeä ja viihdyttävä. Hän kertoo vetävästi ja hauskasti, miten ihmismieli toimii ja mitä sillä voi tehdä." - Satu Pelttari, Fakta

"Ilmeikkäästi ja monin hauskoinkin esimerkein varustetun kirjan lukeminen karkottaa häiritsevät ajatukset ja tarjoaa vapauttavan flow-kokemuksen." - Pekka Wahlstedt, Mielenterveys-lehti

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Lauri Järvilehto
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 180
ISBN: 9789513167530