E-kirja
Barry Michels ja Phil Stutz

The Tools - Onnen työkalut

0
 
 

Ota onnen työkalut käyttöösi - riko rajasi ja opi elämään täysillä!

Podetko arjen rimakauhua? Mukavuusalueella on turvallista elää, mutta se myös kaventaa elämää. THE TOOLS tarjoaa tehokkaan ratkaisun onnellisemman elämän saavuttamiseen.

Kokeneiden terapeuttien mullistava menetelmä auttaa rikkomaan rajoitusten kahleet ja muuttamaan kätketyt voimavarat energiaksi. Tärkeintä on kohdata sisäiset pelkonsa ja voittaa ne. Pelon takaa paljastuu uusia mahdollisuuksia - löytää rohkeutta, oppia kurinalaisuutta, kehittää itsevarmuutta, syventää luovuutta.

THE TOOLS tarjoaa huipputerapeuttien vallankumouksellisen metodin avuksi kaikille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää todelliset sisäiset voimavaransa. Kirjan lukuisat tosielämän esimerkit osoittavat, että muutos todellakin on mahdollinen.

Tee onnen työkalujen avulla elämästäsi ainutlaatuista ja ala elää sitä täysillä!

Barry Michels on opiskellut useissa arvostetuissa amerikkalaisissa yliopistoissa, mm. Harvardissa, Berkeleyssä ja Kalifornian yliopistossa. Hän on toiminut psykoterapeuttina vuodesta 1986 lähtien.

Phil Stutz on valmistunut lääkäriksi New Yorkin yliopistosta. Hän on työskennellyt Rikers Islandin vankilassa psykiatrina ja sittemmin yksityisvastaanotoilla New Yorkissa ja Los Angelesissa 1980-luvulta lähtien.

"Tämä oli nerokas --- vahva suositus." - Tony, Goodreads

"Erinomainen kirja kaikille, jotka haluavat saada elämäänsä vaikuttavat psyykkiset tekijät hallintaan." - Victoria, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Tietokirjoja & elämäkertoja, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailijat: Barry Michels ja Phil Stutz
Suomentaja: Anuirmeli Sallamo-Lavi
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 178
ISBN: 9789511268031