Jens Lapidus - Top dog, e-kirja
 
 
Etu voimassa 30.11. asti
12,90€
18,90€
E-kirja
Jens Lapidus

Top dog

0
 
 

Menestystrilogian huikaiseva päätös

Tukholmassa on vaikuttanut vuosikymmeniä salainen verkosto, joka on hyväksikäyttänyt nuoria tyttöjä. Jokainen, joka on päässyt näiden petojen jäljille, on hengenvaarassa.

VIP-huoneessa ensimmäisen kerran näyttämölle astunut epäsuhtainen työpari, asianajotoimiston uraohjus Emelie ja entinen taparikollinen Teddy, jatkavat siitä mihin trilogian edellisessä osassa jäivät. Poliisin erikoisryhmä yrittää selvittää, keitä verkostoon kuuluu, mutta laihoin tuloksin. Ja samalla joku yrittää kaikin keinoin vaientaa Teddyn ja Emelien.

Top dog on jatkoa myyntimenestyksille VIP-huone ja STHLM DELETE, joiden käännösoikeudet on myyty jo noin kahteenkymmeneen maahan ja joiden pohjalta on tekeillä myös elokuva.

Jens Lapidus (s. 1974) nousi rikoskirjallisuuden kärkinimeksi Tukholman alamaailmaan sijoittuvalla Stockholm noir -trilogiallaan. Lukijoiden ja kriitikoiden ylistämä VIP-huone käynnisti vuonna 2014 suosioon nousseen trillerisarjan, joka huipentuu nyt Top dogiin.

"Jens Lapidus päättää uusimman trilogiansa tyylillä." - Jokken kirjanurkka

"Lapidus kuvaa erilaisia ihmisiä alamaailmasta yläluokkaan niin taitavasti, että tunnen olevani osa tätä maailmaa. Kieli on niin autenttista. Ja yksi asia on varma - vain Jens Lapidus osaa tehdä sen!" - Boktokig Eva Boström

"Suosittelen ehdottomasti trilogiaa kaikille, jotka pitävät Tukholmaan sijoittuvista rikosromaaneista." - Britt-Marie Kullin, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Teddy & Emelie -sarja:
VIP-huone
STHLM DELETE
Top dog

Muista myös Stockholm noir -trilogia:
Rahalla saa
Siisti kosto
Luksuselämää
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jens Lapidus
Suomentaja: Jaana Nikula
Kustantaja: Like
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 484
ISBN: 9789520116743