E-kirja
Teija Rekola

Top Models

3
Keskiarvo: 3 (2 ääntä)
 
 

Upeita vaatteita, huippusuunnittelijoiden näytöksiä, matkoja, rahaa, hyviä bileitä… Noora ja Erika haaveilevat luksuselämästä lähtiessään 16-vuotiaina mallintöihin Pariisiin. Tytöt ovat varmoja, että heistä tulee supersuosittuja malleja, joiden kasvot näkyvät mainoksissa ja muotilehdissä.

Perillä Erikaa ja Nooraa odottaa kylmä ullakkoasunto ja mallibisneksen tyly todellisuus. Kilpailu töistä on kovaa. Noora on kaksikosta se nöyrempi, joka opettelee sinnikkäästi vaatemallin oikein kävelyn ja osaa suhtautua kuvaajien, suunnittelijoiden ja muotitoimittajien oikkuihin. Erikan on vaikeampi sulattaa suorasukaista ulkonäkönsä arvostelua.

Top Models kertoo mallintyöstä sen, mikä ei näy muotikuvissa ja tv:n mallikisoissa. Helsingistä Pariisiin, New Yorkista Roomaan kulkeva tarina liikkuu muotitaloissa, kuvauksissa ja catwalkeilla. Se seuraa päähenkilöidensä ylä- ja alamäkiä kiihkeätempoisella alalla, josta tuhannet tytöt haaveilevat, mutta jossa menestykseen nousee aniharva.

Artikkeleja ja arvosteluja kirjasta:
Suomi lukee

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Nuortenkirjat / Kertomakirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Teija Rekola
Kustantaja: Reuna
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 178
ISBN: 9789527221051

Arvostelut

Schokokatze 15.02.2017
2

Kirja ei ollut ihan sitä mitä luvattiin: Mallin karusta arjesta olisi lukenut enemmän. EN pitänyt siitä tyypillisestä tarinasta, että lammas palaa kiltisti Suomeen ja Suomi on über alles. Jäi jotenkin tähän tyhjä olo. Plussaa parista jännästä paikasta.