E-kirja
Paula Hawkins

Tummiin vesiin

2
Keskiarvo: 2 (3 ääntä)
 
 

Kavahda tyyntä pintaa - et ikinä voi tietää, mitä sen alle kätkeytyy... Kylmäävä trilleri pikkukaupungista, jossa naisia kuolee jokeen yksi toisensa jälkeen.

Myös Leena Pöystin lukemana äänikirjana

Teini-ikäisen tytön ja keski-ikäisen naisen ruumiit löytyvät pikkukaupungin läpi virtaavasta joesta vain muutaman viikon päässä toisistaan. Kun tapauksia aletaan tutkia, esiin piirtyy kätketty tarina vuosien takaa.

Nainen junassa -jättimenestyksen tekijän uusi, vangitseva trilleri sukeltaa muistin petollisuuteen ja menneisyyden aavemaisiin kaikuihin.

Paula Hawkins (s. 1972) on brittikirjailija, joka työskenteli 15 vuotta toimittajana, ennen kuin alkoi kirjoittaa fiktiota. Nainen junassa oli hänen esikoisromaaninsa, joka on noussut valtaisaan maailmanmenestykseen ja nähty myös valkokankaalla.

”Kiitos Hawkins, palautit intohimoni trillereihin.” - Anna

"Tummiin vesiin on oikein kelpo trilleri, jonka tunnelma rakentuu hiljalleen salaisuuksien paljastuessa." - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Paula Hawkins
Suomentaja: Antti Autio
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 395
ISBN: 9789511315810

Arvostelut

Pölypunkki 19.05.2017
2

Esikoisteoksen perusteella odotukset olivat suhteellisen korkealla mutta aikamoiseen mahalaskuun oli tyytyminen. En ole aikoihin lukenut yhtä paikoillaanpolkevaa teosta, samanlaisina toistuvat tilanteet seuraavat puolihysteerisenä ketjuna toisiaan eikä melko yhdentekevien henkilöiden kavalkaadista jaksa kiinnostua. Hawkins ei ole lainkaan huono kirjoittaja mutta nyt tuntuu että kipinä puuttuu häneltä itseltäänkin.