E-kirja
Vera Vala

Tuomitut

2.75
Keskiarvo: 2.8 (8 ääntä)
 
 

Jännitystä Agatha Christien hengessä Torinon usvaisilla kujilla

Arianna de Bellis saa toimeksiannon Torinossa asuvalta sukulaiseltaan, jonka tytär on liittynyt outoon lahkoon ja saattaa olla vaarassa. Samaan aikaan Torinon tuomiokirkon edustalta löytyy jesuiittapappi, jonka pää on katkaistu miekalla. Kaksi pappia on jo kuollut hämärissä olosuhteissa ja kaikki viittaa sarjamurhaajaan.

Surmat huolestuttavat Vatikaania, joka lähettää rikostutkimuksiin mukaan Ariannan pappisveljen Areksen. Alkaa kilpajuoksu aikaa ja murhaajaa vastaan.

Tutkimusten edetessä lahkon menneisyydestä paljastuu huolestuttavia asioita, jotka saattavat kytkeytyä murhiin. Arianna joutuu myös punnitsemaan el Lobon varoitusta siitä, että hän ja hänen syntymätön lapsensa olisivat hengenvaarassa.

Vera Valan (s. 1976) Tuomitut on aistikkaan Arianna de Bellis -sarjan uusin itsenäinen osa. Tapahtumapaikkana on Alppien kehystämä, esoteerisista mysteereistään tunnettu Torino, jonka kirkkojen varjoissa ja usvaisilla kujilla väijyy tuntematon uhka.

"Silkkaa viihdettä? Kyllä, mutta joskus niin tarpeellista. Kaiken kaikkiaan Arianna de Bellis tutkii -sarja on hauskasti hyväntuulista ja kuitenkin jännittävää kesälukemista, ja Tuomitut mielestäni sen toistaiseksi paras osa." - Lumiomenan blogi

Arianna de Bellis -sarja
Kuolema sypressin varjossa
Kosto ikuisessa kaupungissa
Villa Sibyllan kirous
Tuomitut
Milanon nukkemestari
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Vera Vala
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 283
ISBN: 9789512401208