E-kirja
Christian Rönnbacka

Tuonen korppi

0
 
 

Komisario Antti Hautalehdon visaisin murhamysteeri!

Myös Ville Tiihosen lukemana äänikirjana

Sipoon metsissä, Talman kalkkilouhoksen yli kaikuu korpin käheä huuto. Nuoret pojat tekevät synkän löydön. Syvällä kallioiden välissä louhoksen pohjalla pilkottaa miehen irtonainen käsivarsi.

Komisario Antti Hautalehto ryhtyy tutkintaryhmänsä kanssa kokoamaan kuoleman palapeliä. Tumman veden uhri ei kuitenkaan suo vastausta. Miksi mies on surmattu ja kuinka? Ja minkä vuoksi hänet on louhokseen toimitettu?

Minkäänlaista järkevää motiivia järkyttävälle teolle ei tunnu löytyvän. Tutkinta vaikuttaa toivottomalta, eikä sitä lainkaan helpota omaisten ja julkisuuden paineet.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on työskennellyt poliisina ja vakuutusetsivänä, ja noussut vauhdilla kotimaisen dekkarikirjallisuuden kärkeen. Tuonen korppi jatkaa dekkarifanien suosioon noussutta Antti Hautalehto -sarjaa, jonka avausosan pohjalta valmistellaan parhaillaan myös elokuvaa.

"Uusin Antti Hautalehto-kirja on mukaansatempaava rikosromaani. --- Rönnbacka on vakiinnuttanut maineensa pystyvänä rikoskirjailijana. Hänen lukijansa eivät pety Tuonen korpin kohdallakaan." - Jussi Wahlgren, Mesta.net

"Rönnbacka on kiilannut Hautalehto-sarjallaan suoraan suomalaisen dekkarimaiseman etualalle ja meno jatkuu vahvana kirjasta toiseen. Mun suosikki." - Jukka Noir

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Antti Hautalehto -sarja:
Operaatio Troijalainen
Julma
Rakennus 31
Kylmä syli
Kaikki mikä kiiltää
Tuonen korppi
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Christian Rönnbacka
Kustantaja: CrimeTime
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 186
ISBN: 9789522894090