Katarina Wennstam - Turman lintu, e-kirja
 
 
Etu voimassa 1.1. asti
3,90€
4,90€
E-kirja
Katarina Wennstam

Turman lintu

3.5
Keskiarvo: 3.5 (2 ääntä)
 
 

Ajankohtaisen trillerisarjan toinen osa astuu kauas hyvinvointivaltion mukavuusalueelta ja nostaa esiin naisiin kohdistuvan, kuoliaaksi vaietun väkivallan.

Maria ja Tobias Allende ovat vihdoin löytäneet unelmiensa talon Tukholman lähistöltä. Nuorenparin arki järkkyy, kun entisen omistajan menneisyys tulee julki. Maria ryhtyy tutkimaan talon historiaa, muttei osaa varautua puistattavaan todellisuuteen kulissien takana.

Samaan aikaan syyttäjä Madeleine Edwards kohtaa uusia haasteita sekä kotona että työssään. Teini-ikäinen tytär kaipaa kiireistä äitiään, mutta outo kuolemantapaus vie Madeleinen jälleen vaiettujen rikosten ja ruotsalaisen kansankodin häpeäpilkkujen ytimeen.

Katarina Wennstam (s. 1973) on ruotsalainen journalisti, kirjailija ja luennoitsija. Kantaaottavassa rikossarjassaan hän käsittelee yhteiskunnan syviä pinnanalaisia ennakkoluuloja ja naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Madeleine Edwards - tilogia
Tahra
Turman lintu
Alfauros
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Dekkarit, Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Katarina Wennstam
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 550
ISBN: 9789511264361