E-kirja
Johanna Muuraiskangas ja Tuula Vainikainen

Tyhjenevä pesä - täysi sydän. Naisena ja äitinä uuden elämän kynnyksellä

3
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
 
 

Mitä tapahtuu, kun lapset jättävät kotipesän?

Lasten muuttaminen pois kotoa on yksi naisen elämän tärkeimmistä käännekohdista. Usein se sattuu juuri keski-iän taitteeseen, johon kuuluu irtipäästäminen omasta nuoruudesta ja toisinaan omista unelmistakin. Myös tulevaisuuden suunnittelu on epävarmalla pohjalla, kun lasten lähdön myötä rutinoitunut arki kokee täydellisen mullistuksen. Tyhjenevässä pesässä sydän on kuitenkin yhä tunteita täynnä.

Kuinka järjestää elämä uusiksi? Olisiko aika jo ottaa rennommin? Entä jos siipiään koetteleva lapsi ei löydäkään onneaan maailmalta? Miten muuttuu parisuhde, ja onko meistä vielä puolisoiksi? Kirjaan kootut tarinat täydentyvät asiantuntijapuheenvuoroin ja tarjoavat oivalluksen hetkiä naisen elämän kasvuvaiheesta.

Vuoden 2010 tiedetoimittaja Tuula Vainikainen ja elämäntaidonvalmentaja Johanna Muuraiskangas elävät itse elämänvaihetta, josta kirjoittavat. Parivaljakon ihmisläheinen, kansantajuinen ja käytännöllinen opas auttaa itsenäistyvien lasten vanhempia kohtaamaan uusia haasteita sisältävän tulevaisuutensa.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Perhe ja kasvatus, Tietokirjat / Filosofia ja psykologia ja uskonto
Kirjailijat: Johanna Muuraiskangas ja Tuula Vainikainen
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 309
ISBN: 9789510387016