E-kirja
Pekka Pohjakallio ja Saku Tuominen

Työkirja

3.875
Keskiarvo: 3.9 (8 ääntä)
 
 

Iltatöiksi menee. Taas. Miksi en koskaan opi?

Työ on keskeinen osa elämäämme. Se, miten töissä voimme, on jaksamisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Silti vakava työuupumus lisääntyy jatkuvasti ja väsymme työstä, jonka pitäisi tuottaa päivittäistä iloa ja tyydytystä.

Työpäivät lentävät usein ohi niin, että vasta illalla huomaamme tärkeiden tehtävien jääneen taas tekemättä. Mutta kun reagoimme turhankin tunnollisesti työympäristömme tyypillisimpiin ärsykkeisiin– sähköpostiin, tekstiviesteihin ja puheluihin – olemme tekemisissä todellisten aikarosvojen kanssa.

Hauskan havainnollinen Työkirja sisältää kymmeniä ohjeita, kuinka saada enemmän aikaan, mutta väsyä vähemmän. Työkirja on jokaisen toimistotyöläisen asialla: se on käytännönläheinen käsikirja järkevämpään, iloisempaan tekemiseen.

Saku Tuominen toimii ideatoimisto Idealist Groupin luovana johtajana. Pekka Pohjakallio vetää toimistotyön innovointiin tähtäävää 925 – Redesigning The Work Week -hanketta.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys, hyvinvointi, Tietokirjat / Yritykset ja talous
Kirjailijat: Pekka Pohjakallio ja Saku Tuominen
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 275
ISBN: 9789510395400