Jyrki Lehtola - Työväen teatteri, e-kirja
 
E-kirja
Jyrki Lehtola

Työväen teatteri

3
Keskiarvo: 3 (2 ääntä)
 
 

Elinkeinoelämän Valtuuskunta EVA on vuodesta 2011 julkaissut suosittua pamflettien sarjaa, joka on saatavilla myös ilmaisina e-kirjoina. Työväen teatteri on sarjan vuonna 2012 ilmestynyt toinen osa.

Onko nykyaikainen toimistotyö lainkaan nykyaikaista? Miksi sähköpostit imevät meidät kuiviin? Miksi kukaan ei pysty pysäyttämään palaverihyökyä? Ja ollaanko työpaikalla tuloksen takia vai vain esittämässä työntekoa?

”Työväen teatteri” on ankara manifesti aikaansaavan toimistotyön puolesta. Se kysyy, miten luomme Uuden työn, jossa tärkeää ei ole pöydän ääressä päivystäminen vaan tulokset. Miten luomme työviikon, joka vastaa tämän ajan tarpeita ja vaatimuksia, työviikon josta hyötyvät sekä työntekijä että työnantaja?

”Työväen teatteri” perustuu 925-tutkimusprojektin haastatteluaineistoon. Näissä haastatteluissa sadat suomalaiset ovat avanneet oman työnsä, toimistotyön arkea. Jyrki Lehtola on dramatisoinut tutkimustuloksista komedian maailmasta, jossa työntekijä esittää omaa rooliaan turhien palaverien ja merkityksettömän kommunikaation loputtomassa jatkosarjassa. Kustantaja EVA.

EVA-pamfletit:
Maailman parantaja: Miksi porvarilliset arvot voittavat populismin ja totalitarismin
Työväen teatteri
Ajatusten alennusmyynti: Yhdeksän helpointa hokemaa taloudesta
Hupparihörhö ja bisnesmies: Opas startup-kulttuurin ymmärtämiseen
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, ei DRM-suojausta)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Tietokirjat / Terveys, hyvinvointi, Tietokirjat / Yhteiskunta, politiikka, Tietokirjat / Yritykset ja talous
Kirjailija: Jyrki Lehtola
Kustantaja: Taloustieto Oy
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 51
ISBN: 9789516285828