E-kirja
Cecelia Ahern

Tyttö peilissä

2.75
Keskiarvo: 2.8 (4 ääntä)
 
 

Maagisia ja mieleenpainuvia satuja aikuisille

Lilan isoäidin talossa peilit on peitetty mustilla kankailla, mutta asia ei ole koskaan mietityttänyt Lilaa sen kummemmin. Hääpäivänsä aamuna hän vetää kankaan syrjään peilin edestä ja kumartuu katsomaan itseään hieman liian läheltä - yllättävin seurauksin.

Sydämensä särkenyt mies on keksinyt koneen, jolla voi luoda uusia muistoja, mutta ei osaa päästää vanhoista irti. Hänen koneensa auttaa monia elämään muistonsa uudelleen, ja palkattuaan uuden apulaisen mies päättää antaa itselleenkin toisen mahdollisuuden.

Cecelia Ahernin (s. 1981) Tyttö peilissä sisältää kaksi taianomaista ja yllättävää tarinaa rakkaudesta, menetetyistä mahdollisuuksista, vääristä päätöksistä ja niiden kauaskantoisista seurauksista. Novellit leikkivät mielikuvituksella, poikkeavat tavallisesta ja kääntävät kaiken nurin kurin.

"Ahern on aikaa sitten todistanut olevansa erinomainen aikuisten satujen kirjoittaja. Hänen maaginen realisminsa muistuttaa niistä mahdollisuuksista, jotka unohtuvat usein arjessa." - Independent (Irlanti)

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Cecelia Ahernin menestysromaaneja:
Tyttö peilissä (2011)
Sadan nimen mittainen matka (2012)
Kuinka rakastutaan (2013)
Valintojen vuosi (2016)
Muistojen kerääjä (2017)
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Cecelia Ahern
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 109
ISBN: 9789512088591

Arvostelut

johannateivainen844 22.07.2015
0

"Selaa kirjaa" -tarjoaa kirjan kuvan, sekä otsikon "tyttö peilissä". Kylläpä kiinnostuin lukemaan kirjan.... Joku vissiin mennyt pieleen. Yleensä tarjotaan näytille sisällysluettelo, ensimmäisestä kappaleesta sivu-pari, jotka koukuttavat lukemaan loputkin ja tekemään ostopäätöksen. Enpä ole sen viisaampi tekemään ostopäätöstä, taidan siis jättää välistä.


Alessia2 19.06.2013
2

Kaksi lyhyttä aikuisille kirjoitettua satua. Ei mitenkään erityinen kirjana, mutta lyhyttä ja fantasiahenkistä kesälukemista etsivälle tämä voisi olla mainio valinta.