E-kirja
Patricia Cornwell

Valokeilassa

3
Keskiarvo: 3 (11 ääntä)
 
 

Kay Scarpetta joutuu hengenvaaraan tutkiessaan sarjamurhaa

Kay Scarpetta saa New Yorkin poliisilta tutkittavakseen Keskuspuistosta löytyneen nuoren naisen ruumiin. Ruumishuoneelta Scarpetta kiirehtii suoraan tv-lähetykseen, jossa show'n juontaja yhdistää naisen murhan miljoonaperijätär Hannah Starrin katoamiseen.

Kotona Scarpettaa odottaa paketti, joka vaikuttaa epäilyttävästi pommilta. Hän tajuaa olevansa hengenvaarassa, mutta ei tiedä miksi. CNN:n ehdotus omasta tv-show'sta tuntuu joka tapauksessa tulevan mahdollisimman huonoon aikaan.

Verkko tiivistyy, kun murhatutkinnassa paljastuu epäily kuuluisan näyttelijän kammottavista seksuaalirikoksista. Ja pian selviää, että Lucylla on yhteinen menneisyys kadonneen perijättären kanssa...

Patricia Cornwell (s. 1956) on ansainnut Kay Scarpetta -romaaneillaan paikan maailman rikoskirjallisuuden ehdottomassa kärkijoukossa. Suomalaisten sydämissä italialaista ruokaa ja viinejä rakastavalla tohtorilla on erityinen paikka: kirjoja on myyty yli miljoona kappaletta.

Patricia Cornwellin uusin Kay Scarpetta -kirja Valokeilassa – Kay Scarpettan tutkimuksia ei petä lukijoitaan." - Leena Lumi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Kay Scarpettan tutkimuksia:
Valokeilassa
Kuolleiden satama
Punainen usva
Paljaat luut
Tomuksi ja tuhkaksi
Samaa verta
Riistetty
Kaaos
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Dekkarit ja Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Patricia Cornwell
Suomentaja: Ilkka Rekiaro
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 445
ISBN: 9789511250388