E-kirja
Anna-Leena Härkönen

Valomerkki

3.666665
Keskiarvo: 3.7 (3 ääntä)
 
 

Kun elämä pelottaa enemmän kuin kuolema. Tummasävyisen huumorin ja jäljittelemättömän dialogin mestari tarttuu äkkiväärällä otteella aiheista synkimpään.

Myös Miia Selinin lukemana äänikirjana

Viisikymppinen Anita on kirjailija, joka on väsynyt ammattiinsa. Uuden romaanin aloittaminen ahdistaa, sitä seuraisi väistämättä masennuskausi. Onko hänen pakko kirjoittaa, onko pakko edes jaksaa elää?

Kun Anita omissa syntymäpäiväjuhlissaan kysyy ystäviltään, kuka auttaisi häntä jättämään kaiken, hän huomaa törmänneensä tabuun.

”Olis niin yksinkertaista, jos kaikki eläis vaan viisikymppisiksi, ei päivääkään vanhemmiksi. Kyllä ihminen jo viisikymppisenä tietää mistä tässä hommassa on kysymys. Ei se tartte enää lisää aikaa sen tajuamiseen."

Anna-Leena Härkönen (s. 1965) on helsinkiläinen kirjailija, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hänen häikäisevä uransa alkoi, kun Häräntappoase sai J.H Erkon palkinnon parhaana esikoisteoksena vuonna 1984.

” ’Selviytymistarina’ on liian lattea nimitys tälle moni-ilmeiselle ja vikkeläkäänteiselle romaanille. Metafiktiivisyys kantaa kirjan loppuun saakka olematta konstailevaa tai päälleliimattua.” - Keskisuomalainen

"Härkösellä on taito käsitellä rankkojakin aiheita tavalla, joka kannattelee lukijaa hellästi eikä vie liian raskaisiin vesiin. Kipeisiinkin asioihin liittyy välillä lempeää ironiaa, mustaa huumoria." - Järjellä ja tunteella -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Anna-Leena Härkösen menestysromaaneja:
Häräntappoase
Akvaariorakkautta
Avoimien ovien päivä
Heikosti positiivinen
Loppuunkäsitelty
Juhannusvieras
Ei kiitos
Onnen tunti
Kaikki oikein
Valomerkki
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Anna-Leena Härkönen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 180
ISBN: 9789511316916