E-kirja
Leeni Peltonen

Valvomo – Kuinka uneton oppi nukkumaan

0
 
 

Unettomuuteen voi saada apua

"Herään taas 3.47 ja tiedän, että taistelu on alkamassa."

Toiset menevät työväenopistoon ompelukurssille tai aloittavat uuden kielen opiskelun. Minä päätän opetella nukkumaan.

Leeni Peltonen kuuluu sukunsa unettomien naisten jatkumoon. Hän kertoo, miltä valvominen tuntuu ja kokeilee erilaisia keinoja sen hoitoon. Tästä nykyajan kansantaudista on tehty nolo vaiva: pärjäävän ihmisen pitäisi hallita stressinsä ja kyetä nukkumaan.

Henkilökohtaista tarinaa ja muiden unettomien kokemuksia täydentää asiantuntijoiden uusin tieto unettomuuden syistä, seurauksista ja hoidoista. Unettomuuteen voi saada apua.

Leeni Peltonen (s. 1961) on viestintäalan yrittäjä ja kokenut toimittaja. Hän on työskennellyt mm. Suomen Kuvalehdessä ja Kotilieden pitkäaikaisena päätoimittajana. Hän on myös kärsinyt unettomuudesta koko ikänsä.

"Rehellinen, lähelle tuleva teksti on mielenkiintoista luettavaa muillekin kuin unettomuudesta kärsiville. --- Suosittelen lämpimästi tarttumaan tähän kirjaan." - Kirjavinkit

"Valvomo tarjoaa oivallista vertaistukea sekä monipuolisia ratkaisuja unettomille. Suosittelen kirjaa lämpimästi, mikäli nukkuminen (tai sen puute) mietityttää." - Pauline von Dahl

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Leeni Peltonen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 147
ISBN: 9789511297710