E-kirja
Hannu Väisänen

Vanikan palat

1.5
Keskiarvo: 1.5 (2 ääntä)
 
 

Kuvataiteilija Hannu Väisäsen omaelämäkerrallinen romaanitrilogia alkaa

Viisikymmenluvun oululainen varuskunta-alue, lausuntataiteeseen ja alkoholiin mieltynyt vääpeli, hänen viisi lastaan, kotisisaria ja äitipuolia, jotka tulevat ja menevät. Yhteisö jossa kaikki tietävät toistensa asiat, koti jossa mikä hyvänsä jännittävä radionkuunteluhetki tai perhejuhlan tuntua tavoitteleva tuokio saattaa kääntyä selkäsaunaksi.

Pojista toiseksi nuorimmalle kaikki on kuitenkin ihmeiden mosaiikkia: Aliupseerien naiset ry:n järjestämä sininen kuvaelma, luistelunäytös, englantilaisten upseerien vierailu, narulle ihmeellisiin asentoihin jäätyvä pyykki, kirjuri Lystilän taiturillinen jalkarätinkäärintä…

Hannu Väisänen (s. 1951) on maamme tunnetuimpia kuvataiteilijoita ja yksi arvostetuimmista suomalaisista taiteilijoista kansainvälisesti. Hänet tunnetaan erityisesti taidemaalarina ja graafikkona, mutta myös kirjailijana, lavastajana ja esiintyjänä. Vanikan palat aloittaa väljästi omaelämäkerrallisen Antero-kehitysromaanitrilogian.

Antero-trilogia:
Vanikan palat
Toiset kengät
Kuperat ja koverat

Itsenäiset jatko-osat:
Taivaanvartijat
Elohopea
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Hannu Väisänen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 412
ISBN: 9789511255161

Arvostelut

Miljoona79 28.03.2014
1

Mä en yleensä ikinä jätä kirjoja kesken, mutta tämä oli kyllä niiiiiiin tylsä ettei vaan saanut luettua läpi edes pienissä osissa.