E-kirja
Juba Tuomola

Viivi ja Wagner: vau, kuuma kinkku!

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Kauan on kärsitty ja kärsä ojossa tutkailtu maailman sekä parisuhteen kummallisuuksia. Ekonainen Viivin ja käyttösika Wagnerin, Juba Tuomolan luoman suomalaisten suosikkikaksikon parissa on viihdytty jo viisitoista kesää.

Juba itse toteaa, ettei pureskele liiaksi ideoitaan vaan antaa hahmoilleen lähes vapaat kädet toteuttaa itse itseään. Stripit siirtyvät alitajunnasta paperille. Yksi lukija näkee Viivin ja Wagnerin parisuhdetutkielmana, toinen nauraa Wagnerin estottomuudelle, kolmas hymyilee tunnistaessaan kaikuja omasta elämästään. Hahmot ovat vuosien aikana oppineet tukemaan toisiaan, ja kestävät hetkellisen eron, mutta pian huomaavat olevansa eksyksissä jos oma “vastakappale” puuttuu.

Tällä kertaa Wagner ottaa sikakantaa naisten “omalaatuisiin” toimiin, kuten kosmetiikan käyttöön ja siivousrutiineihin. Viivin niskaan puree toisinaan maailmantuska, mutta possupuolison maanläheisyys rauhoittaa. Viivi ja Wagner opastaa, miten toisen oikkujen hyväksyminen luo suhteelle kunnollisen perustan.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Sarjakuvat / Aikuisten sarjakuvat
Kirjailija: Juba Tuomola
Kustantaja: Arktinen Banaani
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 64
ISBN: 9789522700674