E-kirja
Teija Saarinen

Villivihannekset - aloittelijan opas

4
Keskiarvo: 4 (12 ääntä)
 
 

Puutarhuri ja villivihannesneuvoja Teija Saarisen oppaassa sukelletaan luonnon omaan puutarhaan, joka on täynnä terveellisiä ja herkulliselta maistuvia kasveja. Ravinteikkaita ja maukkaita villivihanneksia on helppo käyttää ruuanlaitossa. Kaiken lisäksi ne ovat jokaisen ulottuvilla täysin ilmaiseksi. Vihreiden herkkujen poimimisen voi yhdistää muuhun luontoretkeilyyn, johon voi osallistua koko perhe.

Villivihannekset – aloittelijan oppaassa esitellään kokoelma sellaisia luonnonkasveja, jotka kaikki kelpaavat syötäviksi melko runsain määrin normaalien viljeltyjen vihannesten tapaan. Suurin osa kirjan kasveista on hyvin yleisiä ja siksi monille jo entuudestaan tuttuja esimerkiksi omalta pihamaalta, kadunvarsilta tai lähimetsistä, vaikka niitä ei olisi aikaisemmin tunnistanutkaan syötäviksi kelpaaviksi. Lukija saattaakin yllättyä siitä, millainen aarreaitta avautuu heti kotiovelta ulos astuessa. Aikaisemmin harmaita hiuksia puutarhurille aiheuttaneet kasvit voi nyt nähdä aivan uudessa valossa!

Sarjaan kuuluu myös:
Perennat - aloittelijan opas
Sienet - aloittelijan opas
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Tietokirjat / Keittokirjat, ruokakulttuuri, Tietokirjat / Luonto, puutarha ja eläimet
Kirjailija: Teija Saarinen
Kustantaja: Kvaliti
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
ISBN: 9789526606460

Arvostelut

moppe194 16.05.2014
5

Loistava pikku opas! Vuohenputkea tuli jo kokeiltua tomaattikastikkeessa sekä fetapiirakassa ja nokkosta lätyissä. Kätevä kirja, jossa on hyvät kuvat ja sitä on helppo kuljettaa mukana luonnossa puhelimessa.