E-kirja
Ruusuvuori

Yksi näistä pienimmistä

3
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
 
 

Uusi kotimainen jännityssarja alkaa!

"Jeesuksen veressä ja nimessä ovat syntisi anteeksiannetut"

Yksinäisyyteen voi tottua, jos sen on itse valinnut. Näin ajattelee karaokeen ja sikareihin mieltynyt pastori Janne Dunder, joka on vaihtanut uran maailmalla pestiin Kemin seurakunnassa.

Saara Julin on lastenpsykiatri, joka vietettyään viisi vuotta yksityisen lääkäriaseman johdossa, päättää karistaa etelän pölyt jaloistaan ja muuttaa pohjoiseen hevostilalle. Samalla hän voisi olla lähellä Laila-siskoaan, seittimäisen lestadiolaisyhteisön keskellä elävää itsellistä naista.

Lailalla ei tunnu olevan kaikki hyvin. Hänen ympärillään häärii salaperäinen mies, joka on luvannut kouluttaa Lailan Seppo-lemmikistä jälkikoiran, mutta rääkännyt eläinparkaa. Onko takana jotakin vielä kivuliaampaa?

Dunder ja Julin päättävät jäädä paikkakunnalle tarkkailemaan tilannetta. Yhdessä he törmäävät vaikenemisen verkkoon, yhteisöä kun pyörittävät vanhat viisaat, jotka ovat omaksuneet Jeesukselta luvan antaa yhteisön jäsenille sovituksen.

Yksi näistä pienimmistä kertoo teoista, joita ihminen ei voi antaa anteeksi. Jännitysromaani aloittaa uuden Lapponia-trillerisarjan, jossa käsitellään ihmisten kaltoin kohtelua, rikoksia ja uhriutumista.

Ruusuvuori kirjailijanimen takaa löytyy Juha Ruusuvuori, kirjallisuuden palkittu ammattilainen, sekä hänen vaimonsa Ulla Ylisirniö-Ruusuvuori, joka on lastenpsykiatrian erikoislääkäri.

"Ravisteleva kuvaus vanhoillislestadiolaisuuden vaikenemisen kulttuurista, pedofiliasta ja insestistä." - Veijo Hietala, Turun Sanomat

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Ruusuvuori
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 383
ISBN: 9789510423974

Arvostelut

Miljoona79 25.09.2017
3

Ei se vaan oikein lähtenyt. Kirjassa oli hyviä kohtia ja hienoa juonenrakentelua, mutta tarina ei vaan jaksanut oikein kantaa.