Eve Hietamies - Yösyöttö, e-kirja
 
 
Etu voimassa 31.10. asti
3,90€
4,90€
E-kirja
Eve Hietamies

Yösyöttö

4.5
Keskiarvo: 4.5 (24 ääntä)
 
 

Hersyvä romaani miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin

"Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?"

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana.

Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä.

Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Eve Hietamies (s. 1964) on kiitetty suomalainen kirjailija ja toimittaja. Hietamies tunnetaan myös useiden menestyneiden tv-sarjojen käsikirjoittajana. Valloittava Yösyöttö aloittaa Antti ja Paavo Pasasta kertovan romaanisarjan.

"Pitkästä aikaa sain nauttia Eve Hietamiehen mahtavasta, mukaansa tempaavasta kerronnasta. Yösyöttö on niin mukava kirja, että voin suositella sitä ihan kelle tahansa." - Kirjavinkit

"Kerrassaan mahtava kirja, joka painii siinä sarjassa, jossa kirjaa ei malta millään laskea käsistään." - Kirjoihin kadonnut -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Antti ja Paavo Pasasesta kertovat romaanit:
Yösyöttö (2010)
Tarhapäivä (2012)
Hammaskeiju (2017)
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Alle 5€ / Kaunoa ja Etuja / Kaunoa
Kirjailija: Eve Hietamies
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 383
ISBN: 9789511254430

Arvostelut

marjanyman07628 28.01.2016
5

Hietamies on kirjoittanut loistavasti miehisen näkökulman. Olisi mielenkiintoista tietää mieslukijoiden mielipide kirjasta. Minusta kirja on loistava, humoristinen,surullinen, aivan kaikkea.


Nuuskuttaja 16.06.2014
5

Mahtavan lennokasta ja hauskaa tekstiä! Tykkäsin tosi paljon ja oli mielestäni onnistunut kertomus miehen näkökulmasta.


Noki 13.06.2014
5

Aivan ihana kirja. Luin sen melkein yhdellä istumalla. Omillakin lapsilla oli se Maatilan Miiru -kirja aikoinaan. Täytyy varmaan lukea Eve Hietamiehen muutkin kirjat. Tarhapäivän luinkin juuri ennen tätä Yösyöttöä.


kolmen laps ... 21.06.2012
5

Aivan loistava kirja! Tämä pitää otteessaan niin, että luettava kerralla!! Suosittelen lämpimästi!


tico04 12.06.2012
4

Suosittelen lukemaan. Luin itse tämän kahdessa päivässä. Hauskaa ja kevyttä luetavaa, vaikka kirjassa käsiteltiinkin vakavia aiheita.


suoma 17.05.2012
4

Alussa kirja ei oikein temmannut mukaansa, mutta lukiessa pidin siitä koko ajan enemmän. Surullisten aiheita vastapainona kirjassa oli paljon huumoria.