E-kirja
Eve Hietamies

Yösyöttö

4.454545
Keskiarvo: 4.5 (22 ääntä)
 
 

Kiitetyn tekijän valloittava paluu: hersyvä romaani miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin.

"Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?"

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä.

Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

"Olin väsynyt, yksinäinen, tylsistynyt. Halusin palata töihin ja puhua muidenkin kuin kuolaavien ja purskuttavien kääpiöiden kanssa. Halusin istua baarissa, juoda olutta, nukkua pitkään viikonloppuna, maata päivän sängyssä ja katsoa dvd:ltä elokuvia. Halusin seksiä sunnuntaiaamuna, istua yksin saunassa. Halusin olla yksin. Halusin olla Paavon kanssa."

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus ja Alle 5€ / Kaunoa
Kirjailija: Eve Hietamies
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 383
ISBN: 9789511254430

Arvostelut

marjanyman07628 28.01.2016
5

Hietamies on kirjoittanut loistavasti miehisen näkökulman. Olisi mielenkiintoista tietää mieslukijoiden mielipide kirjasta. Minusta kirja on loistava, humoristinen,surullinen, aivan kaikkea.


Nuuskuttaja 16.06.2014
5

Mahtavan lennokasta ja hauskaa tekstiä! Tykkäsin tosi paljon ja oli mielestäni onnistunut kertomus miehen näkökulmasta.


Noki 13.06.2014
5

Aivan ihana kirja. Luin sen melkein yhdellä istumalla. Omillakin lapsilla oli se Maatilan Miiru -kirja aikoinaan. Täytyy varmaan lukea Eve Hietamiehen muutkin kirjat. Tarhapäivän luinkin juuri ennen tätä Yösyöttöä.


kolmen laps ... 21.06.2012
5

Aivan loistava kirja! Tämä pitää otteessaan niin, että luettava kerralla!! Suosittelen lämpimästi!


tico04 12.06.2012
4

Suosittelen lukemaan. Luin itse tämän kahdessa päivässä. Hauskaa ja kevyttä luetavaa, vaikka kirjassa käsiteltiinkin vakavia aiheita.


suoma 17.05.2012
4

Alussa kirja ei oikein temmannut mukaansa, mutta lukiessa pidin siitä koko ajan enemmän. Surullisten aiheita vastapainona kirjassa oli paljon huumoria.