E-kirja
Ari Hyytinen ja Mika Maliranta

Yritysjohdon taloustiede - Yritykset taloudessa ja taloustieteessä (2. uudistettu painos)

0
 
 

Kauppatieteellisen pääsykoekirja 2017 – 2. uudistettu painos

Yritysjohdon taloustiede on taloustieteen johdantotason oppikirja, joka on suunnattu erityisesti yritysten ja organisaatioiden toiminnasta, johtamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneille.

Yritysjohdon taloustiede on nykyaikainen ja ajanmukainen johdatus taloustieteeseen. Siinä esitellään esimerkiksi peliteoriaan perustuvaa strategisen vuorovaikutuksen taloustiedettä sekä keskeisiä tiedon taloustieteen ja organisaatioiden taloustieteen näkökulmia. Kirjassa pyritään kuvaamaan myös uusia näkökulmia, joita psykologian ja taloustieteen rajapintaan syntynyt ns. käyttäytymistieteellinen taloustiede on tuottanut.

Kirjan 2. uudistettuun painokseen on saadun lukijapalautteen pohjalta hieman lisätty esimerkkejä, tehty lukemista helpottavia yksinkertaistuksia sekä vaihdettu muutamissa kohden järjestystä, jossa asiat esitellään.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Oppikirjat / Aikuisopiskelu, Oppikirjat / Ammattikorkeakoulut, Oppikirjat / Yliopistot, korkeakoulut, Oppikirjat / Pääsykoekirjat, Tietokirjat / Yritykset ja talous
Kirjailijat: Ari Hyytinen ja Mika Maliranta
Kustantaja: Spillover Economics Oy
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 217
ISBN: 9789529375592