Erik Bertrand Larssen

Erik Bertrand Larssen

Erik Bertrand Larssen on Norjan suosituin puhuja ja mentaalivalmentaja — koska hän on paras. Kirjassaan Paras hän paljastaa, mikä erottaa voittajan muista. Ja mikä on ominaista heille, jotka elävät unelmaansa.

Erik Bertrand Larssen on koulutukseltaan upseeri, laskuvarjosotilas ja taloustieteilijä. Hän on osallistunut useisiin kansainvälisiin puolustustehtäviin Norjan armeijan erikoisjoukoissa. Valmistuttuaan kauppakorkeakoulusta hän työskenteli Finansbankenin ja Mercuri Urvalin palveluksessa. Bertrand Larssen valmentaa yritysjohtajia, huippu-urheilijoita, poliitikkoja ja esiintyviä taiteilijoita. Hänen valmennettaviaan ovat muun muassa Sotšin olympialaisissa kilpaillut Tour de Ski -voittaja Martin Johnsrud Sundby sekä maailman parhaiden golfaajien joukkoon rankattu Suzann Pettersen. Hän on valmentanut myös Norjan hiihtomaajoukkuetta vuoden 2011 Oslon maailmanmestaruuskisoihin.

Kun Paras ilmestyi Norjassa syksyllä 2012, se ponnahti heti myyntitilastojen kärkeen ja on yhä edelleen maan myydyimpien kirjojen listalla. Kirjan käännösoikeudet on myyty 13 maahan.

Kirjailijakuva Jeton Kacaniku