Lahjakortit ja etukoodit

Etukoodit

Erilaisten kampanjoiden tai arvontojen yhteydessä olet saattanut saada etukoodin Elisa Kirja -palveluun. Etukoodeja on erilaisia, esim. prosenttialennus tietystä kirjasta tai kirjavalikoimasta. Etukoodi voi myös oikeuttaa kirjan lataamiseen veloituksetta. Etukoodeilla on usein rajattu voimassaoloaika.

Etukoodi lunastetaan kirjaoston yhteydessä. Kun olet valinnut kirjan, johon etukoodin voi käyttää, klikkaa Osta. Tämän jälkeen syötä etukoodi sille varattuun kohtaan juuri siinä muodossa, kun koodi on annettu. Tämän jälkeen paina Käytä. Kirjan hinta muuttuu annetun edun mukaiseksi.

Sähköisen lahjakortin ostaminen

Verkkokaupastamme voit ostaa lahjaksi arvolahjakortteja (arvo 1-100€).

Jokaisen kirjan kohdalta löytyy Anna lahjaksi -vaihtoehto, jota klikkaamalla pääset ostamaan kyseisen kirjan lahjaksi. Tällöin lahjakortin arvoksi tulee kirjan hinta. (Huomaa, että jos kyseessä on alennushintainen kirja, tulee lahjakortin arvoksi myös alennuttu hinta. Kirjan hinta saattaa myöhemmin olla korkeampi.) Arvolahjakortin voit ostaa myös Osta lahjakortti-sivulta.

Lähetämme lahjakoodin yhdessä lunastamisohjeiden kanssa suoraan lahjan saajalle sähköpostitse. Lahjan lunastaminen vaatii Elisa Kirja -palveluun rekisteröitymisen. Lahjakortti tulee lunastaa kuuden kuukauden sisällä ostopäivästä. Lahjakortin arvoa voi kuitenkin käyttää myös tämän jälkeen, kunhan lahjakortti on aktivoitu palveluun kuuden kuukauden sisällä.

Arvolahjakortin lunastaminen

Voit ostaa lahjakortilla sekä e-kirjoja että äänikirjoja. Löydät lahjakortistasi koodin, jota tarvitset lahjan lunastamiseen. Lahjakortin käyttäminen edellyttää Elisa Kirja -palveluun rekisteröitymistä. Jos olet rekisteröitynyt palveluun jo aikaisemmin, kirjaudu sisään lunastaaksesi lahjakorttisi.

Lahjakortti toimii palvelussa arvona ja saat sen käyttöösi seuraavan kirjaostoksesi yhteydessä. Sinun ei tarvitse käyttää koko lahjakorttia yhdellä kertaa, vaan käyttämättä jäänyt arvo jää palvelun muistiin ja on näin käytössäsi myös seuraavissa ostoksissasi. Voit käyttää lahjakortin arvoa myös maksun osana.

Näin käytät lahjakorttia kirjaostoksessa:

1) Rekisteröidy palveluun tai kirjaudu sisään tunnuksillasi.
2) Valitse mieleisesi kirja ja klikkaa Osta-nappia.
3) Oston vahvistussivulta löydät Syötä alennus- tai lahjakoodi -kentän ennen maksutavan valintaa. Syötä lahjakortistasi löytyvä koodi tähän kenttään ja klikkaa Käytä-nappia. Lahjan arvo tulee nyt käyttöösi.

Jos et halua vielä ostaa mitään, mutta haluat aktivoida lahjakortin arvon palvelun muistiin, voit tehdä sen Lunasta lahjakortti -sivulla. Lahjakortti tulee lunastaa kuuden kuukauden sisällä ostopäivästä.

Lahjakorttisaldo

Pysyt aina kätevästi ajan tasalla, paljonko sinulla on käyttämätöntä lahjakorttisaldoa Elisa Kirja -palvelussa. Kirjauduttuasi sisään, näet käytössäsi olevan arvon Elisa Kirja -sivujen oikeassa yläkulmassa. Löydät saldotietosi myös henkilökohtaisen Kirjahylly-osiosi Tilaushistoria-sivulta. Lahjakorttien arvoa käytetään automaattisesti seuraavan ostoksesi maksamiseen.