Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi Elisa Kirja -laskulla, verkkopankissa, Debit- tai Credit -kortilla. Jos asut muualla kuin Suomessa, voit käyttää Debit- tai Credit -korttia.

Elisa Kirja -lasku

Elisa Kirja tarjoaa kätevänä maksutapavaihtoehtona laskun. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa yksittäisiä ostamiasi kirjoja heti, vaan maksat kaikki ostoksesi kerran kuussa sinulle lähetettävällä laskulla. Laskusta näet aina eriteltynä kaikki edellisen kuukauden aikana ostamasi kirjat.

Elisa Kirja -laskun voivat ottaa käyttöön kaikki palveluun rekisteröityneet Suomessa asuvat asiakkaamme. Kirjaudu sisään palveluun ja mene Omat tiedot -osioon, missä voit ottaa laskun käyttöön. Laskun käyttöönottamista varten sinua pyydetään varmentamaan henkilötietosi pankkitunnuksillasi.

Elisa Kirja -laskun toimitustavat

  • Elisa Kirja -lasku lähetetään asiakkaille oletusarvoisesti maksuttomana sähköpostilaskuna. Lasku lähetetään automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt käyttäjätunnukseksi palvelussa. Mikäli haluat saada laskun muuhun sähköpostiosoitteeseen, voit muuttaa laskutusosoitetta palvelun Omat tiedot -osiossa.
  • Voit myös ottaa käyttöön e-laskun, jonka toimitamme suoraan verkkopankkiisi katsottavaksi ja hyväksyttäväksi. E-laskun voit ottaa käyttöön omassa verkkopankissasi. Myös e-lasku on maksuton asiakkaalle.
  • Mikäli haluat saada laskun kotiin toimitettuna paperilaskuna, siitä veloitetaan 1,90 €/lasku. Paperilaskun voit tilata asiakaspalvelustamme numerosta 010 190 240.

    HUOM: Asiakkaat, jotka ovat ottaneet Elisa Kirja -laskun käyttöön ennen 28.2.2013 saavat toistaiseksi laskun maksuttomana paperilaskuna. Sähköpostilaskun voi tilata asiakaspalvelustamme.

Laskuostoille on Elisa Kirja -palvelussa ostoraja asiakkaiden turvallisuuden vuoksi. Tällä hetkellä ostoraja on 800 euroa. Jos yhden kuukauden kirjaostoksesi ylittävät tämän rajan, laskulle osto estetään kuukauden lopun saakka. Muut maksutavat säilyvät kuitenkin käytössäsi normaalisti. Mikäli ostorajasi tulee täyteen kuukauden aikana ja haluat jatkaa laskulle ostoa, voit pyytää asiakaspalveluamme nollaamaan turvarajan sen kuukauden osalta.

Verkkopankkimaksaminen

Elisa Kirja -palvelussa ovat käytössä Suomessa asuville asiakkaillemme seuraavien pankkien verkkomaksut: Säästöpankki, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, Danske Bank ja S-pankki.

Korttimaksaminen

Voit maksaa ostoksesi Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Voit maksaa sekä Debit- että Credit -ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Kun maksat Debit –puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit –puolella, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Jos käytössäsi on sekä Credit- että Debit-ominaisuuksilla varustettu kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Kun haluat maksaa pankkitililtäsi, käytä debit-kortin numeroa, joka löytyy korttisi kääntöpuolelta vasemmasta alakulmasta: ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV/CVC -tarkistuslukuna.

Jos käytössäsi on Credit kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC –tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Jos käytössäsi on Debit kortti, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan pankkitililtäsi käyttämällä kortin debit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC –tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Elisa Kirja -palvelulla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta kokonaisuudessaan järjestelmiimme. Tallennamme maksukortista vain kuusi ensimmäistä ja neljä viimeistä numeroa, jotta voit tunnistaa kortin maksuvaihtoehdoissa.

Mahdollisissa todentamispalveluihin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä kortinmyöntäjään.