Näin pääset alkuun

Lataa sovellus laitteellesi

Ilmaisella Elisa Kirja -sovelluksella voit lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja Android tai Apple -laitteillasi. Lataa sovellus laitteeseesi Google Playsta tai App Storesta. Lisäohjeita löydät tarvittaessa Elisan asiakastukisivuilta.

Luo tunnukset palveluun

Elisa Kirjaan rekisteröityminen on helppoa, eikä sinun tarvitse olla Elisan asiakas. Klikkaa Rekisteröidy-nappia Elisa Kirjan nettisivujen oikeasta yläkulmasta, tai rekisteröidy Android-sovelluksessa.

Seikkaile Suomen laajimmassa sähköisten kirjojen valikoimassa

Tutustumista varten löydät palvelusta satoja ilmaisia klassikoita. Kaikki voimassaolevat e-kirjaedut ja äänikirjaedut löydät aina Etuja-kategoriasta. Kun olet valinnut haluamasi kirjan, klikkaa Osta-nappia ja valitse haluamasi maksutapa. Maksuvaihtoedot ovat lasku, korttimaksu ja verkkopankki.

Lue vaivatta laitteessasi

Kirjasi latautuu suoraan Elisa Kirja -sovellukseen, kun kirjaudut sisään tunnuksillasi. Klikkaa vain kirjan kantta niin pääset lukemaan tai kuuntelemaan. Kirjat kulkevat aina mukanasi, ja voit käyttää sovellusta myös useammalla laitteella. Lukemiseen ei tarvita nettiyhteyttä sen jälkeen kun kirja on kerran ladattu laitteelle. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Elisa Kirjan lukulaite - tutustu